Verkoopstyling

in Salland en omgeving

"Omdat je maar één kans hebt om een eerste indruk te maken."

Ga jij binnenkort je huis verkopen of staat het al een tijdje te koop? Dan wil je natuurlijk het maximale uit de markt halen. Een professionele styling en presentatie van je huis verdient zichzelf terug.

Maak het verschil met verkoopstyling

Het is de kunst om jouw woning zo te presenteren, dat de ander zich daar al ziet wonen. Slimme verkoopstyling laat potentiële kopers de pluspunten van je huis zien en ervaren. Hoe meer kopers je aantrekt, des te beter is je onderhandelingspositie.

Ook voor een leegstaande of gedateerde woning biedt verkoopstyling door Stijl je huis uitkomst. Bijvoorbeeld door middel van een 3D interieurontwerp. Zo bespaar je hoge kosten voor een nieuw interieur en potentiële kopers kunnen zich een goede voorstelling maken van de potentie van je woning.

Wat levert verkoopstyling je op?

Het lijkt misschien raar om tijd en geld te investeren in een woning waar je uit gaat. Maar een professionele styling en presentatie van jouw huis verdient zichzelf terug:

Monique van ‘t Land, vastgoedstylist:

“Ik beoordeel je huis als de meest kritische koper. Ik kijk verder dan het interieur en geef je tips voor de presentatie van je huis en de bezichtiging. Ik wil het perfect hebben. Want de puntjes op de i, die maken het verschil.”

stijl je huis contact

Verkoopstyling pakketten

Klaar voor de start

Samen aan de slag met verkoopstyling

Wil je aan de slag om jouw woning klaar te maken voor de verkoop en zeker weten dat je het goed aanpakt? Ik deel al mijn kennis over verkoopstyling bij jou thuis in de praktijk. Ik help je op weg zodat je jouw woning met een gerust hart kunt presenteren.

Wat je krijgt:

Verkoopstyling kennissessie

Ik vertel je alles wat ik weet over verkoopstyling. Je maakt kennis met de 6 stappen om je huis klaar te maken voor de verkoop.

Verkoopstyling inventarisatie

We lopen samen door je huis en de buitenruimte. Ik bekijk met een frisse blik de mogelijkheden. Ter plaatse laat ik je diverse toepassingen van verkoopstyling zien. Ik adviseer je over kleuren, inrichting, accessoires en indeling van de ruimtes.

Verkoopstylingadvies

Je ontvangt van mij een uitgebreide schriftelijke terugkoppeling met mijn interieurstyling tips voor jouw huis. Hiermee kan je zelf verder aan de slag en je huis helemaal klaar maken voor de verkoop.

Vanaf: € 495,-

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat ik voor je kan doen. Dit kan ook online. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat.


***

Heb je weinig tijd of weet je niet waar je moet beginnen en wil je het verkoopklaar maken van je huis liever helemaal uitbesteden? Informeer gerust naar de mogelijkheden.


*** 

Ook voor de verkooppresentatie van een leegstaande of gedateerde woning biedt Stijl je huis verschillende mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op.

Online verkoopstyling advies

Jouw huis zonder zorgen verkoopklaar

Wil je weten hoe je jouw woning op een professionele manier kan presenteren aan potentiële kopers? Ik deel al mijn kennis nu ook online.

Wat je krijgt:

Verkoopstyling inventarisatie

Ik beoordeel je woning aan de hand van foto's en of video en kijk met een frisse blik naar de mogelijkheden. Ik let op kleuren, inrichting, accessoires en indeling van de ruimtes.

Verkoopstylingadvies

Tijdens onze online sessie vertel ik je alles wat ik weet over verkoopstyling. Met de uitkomsten van de inventarisatie, de kennis die je hebt opgedaan en een naslagwerk kan je thuis aan de slag.

Verkoopstyling evaluatie

Binnen de afgesproken termijn spreek ik je opnieuw online. We kijken hoe het is gegaan, waar je eventueel nog tegenaan bent gelopen of vragen over hebt. Met de feedback en tips kan jij de laatste puntjes op de "i" zetten en is je huis klaar voor de verkoop.

Vanaf: € 225,-

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat ik voor je kan doen. Dit kan ook online. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat.

Extra's

Extra services:

In samenwerking met mijn partners:

OVER STIJL JE HUIS

CONTACT

Holterweg 126
7434 PB Lettele
info@stijljehuis.nl
06 – 29 40 78 92