Verkoopstyling

in Salland en omgeving

"Omdat je maar één kans hebt om een eerste indruk te maken."

Komt jouw huis binnenkort in de verkoop? Of staat het al een tijdje te koop? Dan wil je natuurlijk dat de woning snel verkocht wordt tegen een mooie prijs en onder goede voorwaarden.

Slimme styling geeft je een voorsprong op de concurrentie

Het is de kunst om jouw woning zo te presenteren, dat de ander zich daar al ziet wonen. Verkoopstyling helpt je om de woning tot zijn recht te laten komen. Zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij zo veel mogelijk potentiële kopers.

Wat levert verkoopstyling je op?

Het lijkt misschien raar om tijd en geld te investeren in een woning waar je uit gaat. Maar een professionele styling en presentatie van jouw huis verdient zichzelf terug:
stijl je huis verkoopstyling

Monique van ‘t Land, vastgoedstylist:

“Met mijn achtergrond in de makelaardij, loop ik door je huis als de meest kritische koper. Ik kijk verder dan het interieur en geef je tips voor de foto’s en de bezichtiging. Zit de trapleuning vast en doen alle lichten het? Staan de afvalcontainers uit het zicht? Ik wil het perfect hebben. Want de puntjes op de i, die maken het verschil.”
stijl je huis verkoopstyling

Verkoopstyling pakketten

Klaar voor de start

Zelf aan de slag met verkoopstyling

Wil je zelf aan de slag om jouw woning klaar te maken voor de verkoop? Wil je zeker weten dat je het goed aanpakt? Ik deel al mijn kennis over verkoopstyling. En ik help je op weg zodat je jouw woning met een gerust hart kunt presenteren.

Wat je krijgt:

Verkoopstyling kennissessie

Ik vertel je alles wat ik weet over verkoopstyling. Je maakt kennis met de 6 stappen om je huis klaar te maken voor de verkoop.

Verkoopstyling inventarisatie

In 2,5 uur lopen we samen door je huis en de buitenruimte. Ik bekijk met een frisse blik de mogelijkheden. Ik adviseer je over kleuren, inrichting, accessoires en indeling van de ruimtes.

Verkoopstylingadvies

Je ontvangt van mij een schriftelijke terugkoppeling met mijn interieurstyling tips voor jouw huis. Hiermee kan je zelf verder aan de slag met het verkoopklaar maken van je woning.

Vanaf: € 495,-

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek bij jou thuis. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat ik voor je kan doen. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat.

Klaar voor de verkoop

Jouw interieur zonder zorgen verkoopklaar

Heb je weinig tijd, weet je niet waar je moet beginnen of wil je de verkoopstyling liever aan een professional overlaten? Ik richt jouw woning zo in, dat kijkers de pluspunten zien en zichzelf al in het huis zien wonen.

Wat je krijgt:

Verkoopstyling inventarisatie

Ik loop door het huis en de buitenruimte en bekijk met een frisse blik de mogelijkheden. Ik let op kleuren, inrichting, accessoires en indeling van de ruimtes.

Verkoopstyling plan

Je ontvangt van mij een helder plan met een duidelijke planning. Je ziet precies hoe ik de woning verkoopklaar maak en wie ik daarbij zo nodig extra kan inschakelen.

Verkoopstyling realisatie

Binnen de afgesproken termijn zorg ik dat jouw interieur klaar is voor de foto’s en de bezichtiging. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van meubels en accessoires die er al staan. Als het nodig is, ga ik voor je op pad om het interieur aan te vullen zodat jouw huis straks door een ringetje gehaald kan worden.

Vanaf: € 1.495,-

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek bij jou thuis. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat ik voor je kan doen. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat passend bij jouw budget en planning. ​

Extra's

Extra services:

In samenwerking met mijn partners:

OVER STIJL JE HUIS

CONTACT

Holterweg 126
7434 PB Lettele
info@stijljehuis.nl
06 – 29 40 78 92