stijl je huis personal home-shopping

Personal home-shopping

in Salland en omgeving

"Samen op jacht naar de stijl die bij jou past."

Zie je er tegenop om te gaan shoppen voor je interieur? Wil je voorkomen dat je in de winkel de verkeerde keuzes maakt en thuiskomt met een miskoop? Weet je niet welke woonwinkel bij je past? Of wil je liever niet alleen shoppen?

Samen op pad met een persoonlijk shoppingplan

Er is zoveel moois te koop. Maar hoe kies je uit al dat aanbod de juiste meubels of accessoires? Als je met een half idee in je hoofd de winkel instapt, is de kans groot dat je niet zult slagen. Ik ga graag samen met jou op pad om je te adviseren en te helpen met het maken van keuzes.

Wat levert personal home-shopping je op?

Winkelen met een personal home-shopper betekent op pad gaan met een doordacht plan. Met een professional die oog heeft voor jouw belang en niet het belang van de winkel:
stijl je huis personal home-shopping

Monique van ‘t Land, interieurstylist:

“Ik vind het geweldig om je tijdens het winkelen het vertrouwen te geven dat je zelf keuzes kunt maken. Als je thuis ziet dat het goed heeft uitgepakt, dan stap je een volgende keer met meer zekerheid zelf de winkel in.”
stijl je huis personal home-shopping

Personal home-shopping pakket

Personal home-shopping

Wil jij woonwinkelen met iemand met verstand van zaken? Die de aandacht en tijd heeft om jou goed te adviseren? Ik ga uit van het principe ‘met ieder budget is styling mogelijk die bij jou past’.

Wat je krijgt:

Shoppinglist

Ik maak een shoppinglist waarbij ik rekening houd met jouw budget. Ik kies geschikte woonwinkels in de buurt die bij jou passen.

Samen woonshoppen

We gaan samen op jacht naar de items op jouw shoppinglist. Ik help je met het maken van keuzes en breng je op verrassende ideeën.

Koffie en lunch

We lunchen gezellig samen. Je mag me tijdens de lunch alles vragen wat je wil weten over interieurstyling.

Vanaf € 495,-

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. Tijdens de kennismaking lopen we door je huis, bespreken we wat je wilt veranderen en welke ideeën je zelf al hebt. Na dit gesprek ontvang je een offerte op maat.

OVER STIJL JE HUIS

CONTACT

Holterweg 126
7434 PB Lettele
info@stijljehuis.nl
06 – 29 40 78 92