stijl je huis monique

Over mij, Monique van 't Land

Interieur- en vastgoedstylist

“Mensen helpen om zich thuis te voelen, dat is het allerleukste dat er bestaat.”

Het eerste wat de makelaar zei toen ik mijn laatste huis verkocht, was: “Dit huis hoeft niet verkoopklaar gemaakt te worden, want het ziet er al perfect uit” en dat was niet de eerste keer. Ik had een mooie management carrière in de zakelijke dienstverlening maar wat me echt energie gaf, was alles wat te maken heeft met huizen: kopen, verkopen, verhuizen, verbouwen, inrichten en stylen.

Interieurstyling is mijn tweede natuur

Als jong meisje was ik al bezig met de inrichting van mijn slaapkamer. Nu vergeet ik nog steeds alles om me heen als ik een interieur onder handen neem. Ik zie het perfecte plaatje, verschuif meubels en ga op pad voor accessoires om een fijne sfeer neer te zetten. Net zo lang totdat het interieur staat als een huis. Dan kan het genieten beginnen.

Het werd tijd voor mijn passie

Toen ik voor de zoveelste keer hoorde dat ik ‘iets moest doen’ met mijn talent voor styling, wist ik dat ik mijn hart moest volgen. Zo is ‘Stijl je huis’ ontstaan. Mijn vorige werkervaringen en passie voor styling versterken elkaar. Ik kan het perfecte plaatje creëren en tot in de details uitvoeren. Net zo lief begeleid ik iemand om inzicht te krijgen en met nieuwe inspiratie zelf door te kunnen. 

Ik weet hoe belangrijk je thuis voelen is

Van west naar oost, van klein naar groot en omgekeerd, ik ben inmiddels 8 keer verhuisd. Elke keer is het de kunst om weer je weg vinden. Dan helpt het om een plek te creëren waar je je thuis voelt. Ik zie niet meer op tegen verhuizen, al woon ik nu in het leukste huis op de fijnste plek van Salland:). Voorlopig woon ik perfect, maar verhuizen zal altijd wel blijven kriebelen.

Opleidingen

House of Kiki

vastgoedstylist

Bonstaete

vastgoedmarketing

 

Meer ervaring & opleidingen: LinkedIn.

stijl je huis monique
stijl je huis monique
Stijl je huis

OVER STIJL JE HUIS

CONTACT

Holterweg 126
7434 PB Lettele
info@stijljehuis.nl
06 – 29 40 78 92