Interieurstyling

in Salland en omgeving

"Creëer een interieur waar je happy meer bent."

Wil je jouw interieur veranderen, ga je verhuizen of heb je verbouwingsplannen? Hebben jij en je partner een andere stijl? Kan je geen keuzes maken? Of vind je het lastig om je een voorstelling te maken van de mogelijkheden? 

Voel je helemaal thuis met interieurstyling

Bij het veranderen of vernieuwen van je interieur komt veel kijken. Je verheugt je op een plek waar je heerlijk kunt wonen, ontspannen, werken en ontmoeten. Kortom een huis waar je graag in verblijft met een interieur dat bij jou past. 

Wat levert interieurstyling je op?

Een fijn ingericht huis zit je als gegoten. Met hulp van mij, kan jij veel bereiken:

Monique van ‘t Land, interieurstylist:

“Ik ben ervan overtuigd dat je beter functioneert als je interieur past bij wie je bent en hoe je leeft. Ik help je een fijne plek te creëren waar je met vrienden, familie of alleen, kunt genieten, ontspannen en opladen voor de volgende dag.”

stijl je huis verkoopstyling

Interieurstyling pakket

3D Interieurstyling Advies

Ik adviseer je over de inrichting en aankleding van de ruimte. Ik kijk met je mee naar meubels, raam- en vloerdecoratie, accessoires, kleurgebruik en wat verder nog nodig is om je thuis te voelen. Ik ga uit van het principe ‘met ieder budget is styling mogelijk die bij jou past’.

Wat je krijgt:

Interieurstyling inventarisatie

We bekijken de plattegrond van je huis en ik bekijk met een frisse blik de mogelijkheden. We onderzoeken jouw stijl, ik let op de kleuren, inrichting, sfeer en indeling van de ruimte.

Interieur ontwerp

Ik maak het interieurstylingontwerp voor je visueel zodat je jij je al in je nieuwe interieur ziet wonen. Je ontvangt van mij een 2D plattegrond en een uitgebreid 3D interieurontwerp zodat jij je nieuwe interieur kan ervaren.

Vanaf € 595,- per ruimte

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat ik voor je kan doen. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat.


*** NIEUW: beleef jouw nieuwe interieur ook in VR. Vraag gerust naar de mogelijkheden. ***

Extra's

Extra services:

In samenwerking met mijn partners:

OVER STIJL JE HUIS

CONTACT

Holterweg 126
7434 PB Lettele
info@stijljehuis.nl
06 – 29 40 78 92