stijl je huis interieurstyling

Interieurstyling bij verhuizing

in Salland en omgeving

"Voel je snel weer thuis in je nieuwe woning."

Ga je kleiner of groter wonen en wil je zeker weten dat jouw interieur past? Ben je net verhuisd, mis je nog iets, maar weet je niet waar je moet beginnen? Betrek je een nieuwbouwwoning en lukt het niet om door de bouwtekeningen heen te kijken?

Een frisse nieuwe start in je leven door interieurstyling

Rondom een verhuizing verandert er veel. Je verheugt je op een nieuwe plek waar je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Een interieur waar je helemaal happy mee bent. En waar je met trots familie en vrienden kunt uitnodigen.

Wat levert interieurstyling je op?

Een goed gestyled huis zit je als gegoten. Met een beetje hulp van mij, kan jij veel bereiken:
stijl je huis interieurstyling

Monique van ‘t Land, interieurstylist:

“Ik ben ervan overtuigd dat je beter functioneert als je interieur past bij wie je bent en hoe je leeft. Dat is soms even een zoektocht in een nieuwe woning. Ik help je een fijne plek te creëren waar je met vrienden, familie of alleen, kunt genieten, ontspannen en opladen voor de volgende dag.”

stijl je huis interieurstyling

Interieurstyling pakket

Interieurstyling Advies

Ik adviseer je over de inrichting en aankleding van de ruimte. Ik kijk met je mee naar meubels, raam- en vloerdecoratie, accessoires, kleurgebruik en wat verder nog nodig is om je thuis te voelen. Ik ga uit van het principe ‘met ieder budget is styling mogelijk die bij jou past’.

Wat je krijgt:

Interieurstyling inventarisatie

We bekijken de plattegrond van je nieuwe huis en ik bekijk met een frisse blik de mogelijkheden. We onderzoeken jouw stijl, ik let op de kleuren, inrichting, sfeer en indeling van de ruimte.

Interieur ontwerp

Je ontvangt van mij een plattegrond met de indeling van de ruimte. Ik visualiseer de mogelijkheden van de ruimte met jouw meubels en in jouw sfeer.

Vanaf € 595,- per ruimte

Neem contact met me op voor een gratis intakegesprek bij jou thuis. We bespreken jouw wensen en ik vertel wat ik voor je kan doen. Na de kennismaking ontvang je een offerte op maat.

Extra's

Extra services:

In samenwerking met mijn partners:

OVER STIJL JE HUIS

CONTACT

Holterweg 126
7434 PB Lettele
info@stijljehuis.nl
06 – 29 40 78 92